Sköna GIF-bilder

Jag gillar verkligen GIF-bilder. Det är (oftast) rörliga bilder man pratar om när man snackar om Gifs. Det handlar egentligen om en serie bilder som visas i snabb följd och som ger en illusion av att det är en videosekvens som spelas. Eftersom det här är en sportsajt så ska jag bistå med lite schyssta sportgifs.

Reddit

Om du kollar på Reddit så kan du se massor av olika gifs. Allt är inte gifs som jag länkade till, men en hel del utav dem är det. Reddit är för övrigt ett fantastiskt forum för allt man än vill se eller läsa om. Sportavdelningen innehåller inte lika mycket substans som det kanske gör på mer nischade forum, men du får mycket skvaller. Och du får mycket gifs.Det bästa med Reddit är annars att det finns så himla mycket där. Det är en rekordstor sajt. Det lär definitivt vara en av de största sidorna på hela internet. Om man kollar deras slogan "the front side of internet" så är det väl ganska passande. De har så många användare och det är alltid någon som hinner först att sprida nyheter på reddit. Tänk dig den internationella versionen av flashback fast mycket trevligare, bredare och 1000 gånger större.

Tippat

Tippat.se är mitt andra tips om du söker gif-bilder att kolla på om och om igen. Här kan du finna målgester och andra sköna videos som de har samlat till oss. De som driver den sidan har valt ut roliga sportklipp.Tippat.se är för övrigt en sajt som är mest inriktat på att skriva speltips och skriva om spelbolag. Så söker du den typen av information är det en bra idé att surfa in där för den sakens skull också. De har för närvarande en lista på kanske 30 olika spelbolag som du kan kolla in.