Ronaldinho är så fantastisk

Min största idol genom alla tider? Ronaldinho. Det är den idrottsman som jag beundrar mest av alla. Han är i extrem konkurrens med fighters som Jon Jones, Mike Tyson och Muhammad Ali. Jag gillar verkligen fighters. Men jag måste hålla Ronaldinho före dem andra. Sedan har vi ju så klart idrottare som Usain Bolt och Michael Phelps. Det är fantastiska atleter båda två i sina respektive fält. Men jag beundrar fortfarande Ronaldinho mer. Jag vet om att alla andra som jag nämnt kanske är större. Men Ronaldinhos magi förtrollade mig så mycket att jag fortfarande kan dagdrömma om de matcher jag sett honom spela. För 10 år sedan!Kolla bara ovanstående klipp. Det är så att man blir tårögd. Tänk om Ronaldinho hade haft samma arbetsmoral som säg Paul Scholes. Tänk om han hade kunnat hålla samma nivå som han höll år 2005 i fem eller sex år till. Han skulle varit den odiskutabelt bästa spelaren genom alla tider då. Jag tycker fortfarande att han är det. Han är bättre än Messi och Ronaldo, enligt mig. Om jag vore lite bättre på att hantera datorer och program för att redigera filmer så skulle jag göra olika Ronaldinho-klipp dagarna i ända. Som tur är finns det redan ganska många som är villiga att göra det och som är klart mer kompetenta än jag själv.Jag kan titta på klipp efter klipp på Ronaldinho. Och man ska ju inte glömma att han fortfarande är aktiv i mexikanska ligan. Här kan du läsa om detaljerad statistik över Ronaldinhos matcher för Queretaro FC som är laget han spelar för. Jag vet faktiskt inte vilken kanal man ska ha för att kunna se mexikanska ligan. Det känns nästan som att det vore en bra idé att se över. Om jag hittar ett ställe där man kan köpa sig en stream över mexikanska matcher så ska jag tipsa er om det. Det lovar jag.