Gary Neville grillar Wayne Rooney

Jag såg en video som jag skulle vilja dela med mig. Det är Gary Neville som grillar Wayne Rooney i en sju minuter lång video. Gary Neville känner så klart Wayne Rooney sedan tidigare när de var lagkamrater i Manchester United. Under en tid var Gary Neville kapten. Idag är ju Wayne Rooney kapten medan Neville sitter i TV-studion och kommenterar matcher.

Saknar Gary Neville

Gary Neville är en sådan spelare som många gillar och andra inte gillar. Jag gillade och gillar honom fortfarande skarpt. Han var en resolut försvarare och hade väldigt mycket hjärta. Gary Neville är en sådan där klassisk spelare som kanske inte hade världens största talang. Men han jobbade så otroligt hårt och maximerade sin medfödda talang. Det räckte att bli kapten för Manchester United och för att vinna allt man kunde vinna med ett engelskt klubblag. Det enda som gjorde mig förtvivlad att se när Gary Neville spelade var hans bedrövliga inlägg från höger. De var ofta 15 meter för höga. Ingen större känsla i Gary Nevilles högerfot.

Undrar vem Louis van Gaal tar in där framme

Louis van Gaal gillar att spela attackerande fotboll. Inget snack om den saken. Men han gillar också att spela med riktigt kvalitativa anfallare. Minns att han gjorde sig av med Danny Welbeck som han sålde till Arsenal och Javier Hernandez som han lånade ut till Real Madrid. Efter det tog han in Radamel Falcao. Falcao floppade ju, men han ansågs vara en av världens bästa anfallare när han hämtades in. Så Louis van Gaal hade att välja bland Rooney, Falcao och van Persie. Och så Di Maria som offensiv mittfältare till det. Ganska framtungt får man säga. Till nästa säsong är Falcao inte med och det är också mycket möjligt att Di Maria inte heller får en säsong till. Hernandez hämtas nog hem från lånet men kan kanske lånas ut mer eller säljas. Det kommer öppna för att LVG tar in någon ny superanfallare. Det ryktas om Edinson Cavani till exempel. Jag vet inte vad jag ska tro. Jag tycker att LVG värvade konstigt förra sommaren och antar att det kommer bli likadant kommande sommar.